Ne kemi ndërtuar zgjidhje për...
Bg images
çfarë mund të bëjmë për ju

Shërbimet me të cilat mund t'ju ndihmojmë

Icon Images
Scala logo

Scala

Ne ju ndihmojmë të punësoni Scala programues, konsulentë dhe ekspertë.

Punësoj Scala Zhvilluesit
.
I disponueshem tani!

NevojaScala zhvilluesit në dispozicion menjëherë?

Ne ju kemi mbuluar!

UNI9751

Scala Zhvilluesi

Location
Kyiv, Ukraine

UNI5268

Middle Scala Zhvilluesi

Location
Minsk, Belarus

UNI5315

Junior Scala Zhvilluesi

Location
Uzbekistan

UNI5280

Senior Scala Zhvilluesi

Location
Moscow, Russia
ekspertizë në Scala

Cfare e ben ScalaFactory aq e veçantë?

ScalaFactory e specializuar në Scala. Ne kemi një ekip prej Scala !

Shape Images

12

Vitet e funksionimit

Shape Images

360

Projektet e dorëzuara

Shape Images

160

Scala Zhvilluesit

Shape Images

6

Ne jemi të specializuar në Scala.

ekipi ynë

Së bashku ne mund të bëjmë shumë më tepër sesa mund të bëni ju vetë.

Ne jemi në kërkim të individëve të talentuar dhe të shtyrë për t'iu bashkuar ekipit tonë në rritje të shpejtë.

Shape
Shape
Shape

Punësoj Scala specialistë sot!

Le të punojmë së bashku për tuajin Scala projekti Fillo!
Shape
Shape